Aanlegprojecten

Wij maken bij de aanleg gebruik van duurzame materialen en oplossingen zodat uw tuin naarmate de tijd vordert alleen maar mooier wordt. Doordat wij het gehele traject verzorgen van het ontwerpen tot aanleggen en het beheren van uw tuin zijn wij in staat om bij het ontwerpen al rekening te houden met de aanleg en beheerkosten zodat het tuinontwerp precies aansluit op uw wensen.

Voortuin Hengelo Gelderland

De trap is opgemetseld met een steens muur waardoor er een robuuste constructie ontstaat. De traptreden zijn niet dichtgemetseld maar de gebakken waaltjes zijn hier doorgelegd waardoor de trap goed aansluit bij de rest van de tuin.

Lees meer

Overkapping achtertuin

De overkapping is gemaakt van robuuste Douglas palen en zijn geplaatst op paaldragers in een betonnen fundering.

Lees meer

Voor en achtertuin Zutphen

Bij een achtertuin in Zutphen hebben wij de beplanting en de oude schutting verwijderd. Daarna hebben we een Bamboevlonder gelegd (zie foto’s). Daarna hebben we de nieuwe schutting geplaatst met hardhouten palen wat zorgt voor een lange levensduur. Er is gekozen voor bruine waaltjes die goed passen bij de bruine Bamboevlonder. Ook passen deze waaltjes goed bij de oude uitstraling van de woning.

Lees meer

Zwembad Hengelo GLD

Omdat het zwembad in een natuurlijke omgeving gesitueerd is, is ervoor gekozen om de border natuurlijk in te richten met een basisbeplanting van enkele sterke grassen waarin een 'rivier' van Salvia gecreëerd is met enkele accentplanten (zie het beplantingsplan).

Lees meer

Lubron Hengelo GLD

De beplanting was aan vervanging toe en de bestrating moest hersteld worden. Ook hebben wij het grind vervangen. De wens van de opdrachtgever is een onderhoudsvriendelijke bedrijfstuin met duurzame materialen. We hebben het bestaande grind vervangen voor split wat ervoor zorgt dat de tuin onderhoudsvriendelijk blijft. We hebben in de borders met split enkele grassen toegepast waardoor de tuin toch een groene uitstraling krijgt. Door het toepassen van natuursteenranden langs de borders met split krijgt de tuin een chique uitstraling. In de borders zelf hebben wij beplanting toegepast die sterk is en goed sluit wat resulteert in lage onderhoudskosten wat goed aansluit bij de wensen van de klant.

Lees meer

Voor en achtertuin Heurne Hengelo GLD

In de achtertuin is er gekozen voor een onderhoudsvriendelijke antracieten tegel van 60x60 cm. Er zijn verhoogde plantenbakken toegepast wat zorgt voor een besloten gevoel op het terras. Ook zijn deze plantvakken makkelijker te onderhouden voor de klant. Er zijn drie leibeuken toegepast wat ervoor zorgt dat de muur van het huis van de buren minder aanwezig is. Voor de beplanting is er gekozen voor grassen die goed sluiten waardoor de klant minder onderhoud hoeft te verrichten in de tuin. In deze grassen zijn enkele vaste planten toegepast die zorgen voor kleur in de border. Het kunstgras was een wens van de klant zodat er niet meer gemaaid hoeft te worden.

Lees meer

‘Boerderijtuin’ Linde

De 'Boerderijtuin' in Linde is gelegen op een enk. Bij het ontwerp hebben wij rekening gehouden met het omliggende landschap. Linde is van oorsprong een kleinschalig landschap met enkele houtwallen, houtsingels, boomgroepen, solitaire bomen, lanen en boscomplexen.

Lees meer

Achtertuin Hengelo GLD

Achtertuin Hengelo GLD

Lees meer

Graszoden leggen achtertuin Keijenborg

Graszoden leggen achtertuin Keijenborg

Lees meer

Schuurtje gemaakt van hardhout

Schuurtje gemaakt van hardhout

Lees meer

Voortuin Zutphen

Tuinaanleg voortuin Zutphen

Lees meer

Voortuin Hengelo GLD

Voortuin Hengelo GLD

Lees meer

Bestrating terras gebakken waalformaat

Bestrating terras gebakken waalformaat

Lees meer

Achtertuinen Brummen

Bestrating achtertuinen Brummen

Lees meer

Dagbesteding Zelhem

Dagbesteding Zelhem

Lees meer