Tuinwerkzaamheden Bronckhorst, Doetinchem en Zutphen

Hoveniersbedrijf Polman is gevestigd in Hengelo Gelderland. Bij alles wat te maken heeft met tuinen kunt u bij ons terecht. Van het ontwerp tot de aanleg en het onderhoud van de tuin in de omgeving van Bronckhorst, Doetinchem, Zutphen en daarbuiten.

Hoveniersbedrijf Doetinchem

Wij verzorgen onder andere werkzaamheden in de gemeente Doetinchem, zoals tuinonderhoud Trommelslag Doetinchem. Hier hebben we een Doetinchemse bedrijventuin onderhouden.

Hoveniersbedrijf Zutphen

In de gemeente Zutphen hebben wij enkele tuinprojecten uitgevoerd zoals het aanleggen van een voortuin en achtertuin. Bij een achtertuin in Zutphen hebben wij de beplanting en de oude schutting verwijderd. Vervolgens hebben we een bamboevlonder gelegd. Daarna hebben we een nieuwe schutting geplaatst met hardhouten palen wat zorgt voor een lange levensduur. Er is gekozen voor straatwerk in de vorm van bruine waaltjes die goed passen bij de bruine bamboevlonder.

Hoveniersbedrijf Bronckhorst

In de gemeente Bronckhorst hebben ook verschillende hovenierswerkzaamheden uitgevoerd. Bekijk bijvoorbeeld de boerderijtuin in Linde en de beplanting bij het Zwembad in Hengelo Gelderland.